• Nuo gegužės 15 d. grįžta Vivid Vilnius ekskursijos!

  • Mieli Vivid Vilnius draugai, turime Jums puikių žinių – nuo gegužės 15 d. grįžta pamėgtos Vivid Vilnius ekskursijos! Orams šylant norisi kuo daugiau laiko praleisti gryname ore, o ekskursija – puikus būdas ne tik pasidžiaugti pavasario šiluma, bet ir įdomiai praleisti laisvalaikį!

    Nuo gegužės 15 d. vėl galėsite rinktis į ekskursijas pavieniams asmenims ar įsigyti privačią ekskursiją tik savo grupei. Dar daugiau, Vivid Vilnius ekskursijos bus ne tik labai įdomios ir įtraukiančios, bet ir ypač saugios, nes mums rūpi Jūsų visų sveikata.

  • Kokios ekskursijos vyks?

  • -          Nuo gegužės 15 d. bus galima rinktis ir ekskursijas pavieniams asmenims, ir ekskursijas grupėms.

    -          Padidinome ekskursijų skaičių atvirose erdvėse – dalyvauti ekskursijose galėsite dar saugiau;

    -          Ekskursijos pavieniams dalyviams vyks tik atvirose erdvėse, ir jose dalyvauti galės iki 10 dalyvių;

    -          Ekskursijos grupėms gali vykti ir atvirose, ir uždarose erdvėse pagal galiojančius dalyvių skaičiaus ribojimus.

  • Kokios papildomos saugumo priemonės bus taikomos?

  • -          Bilietus į visas ekskursijas bus galima įsigyti tik internetu – taip išvengsite papildomo kontakto prieš ekskursiją.

    -          Maksimalus dalyvių skaičius ekskursijoje – 10 asmenų.

    -          Ekskursijos metu visų jos dalyvių prašome dėvėti medicinines kaukes arba respiratorius.

  • Ką daryti, jei turiu dovanų kuponą?

  • -          Tinklapyje www.vividvilnius.lt išsirinkite norimą ekskursiją, susisiekite su mumis el. paštu info@vividvilnius.lt arba tel. +37067724824 ir gaukite registracijos patvirtinimą.

    -          Patariame ekskursijai registruotis kuo anksčiau, nes dėl ekskursijų dalyvių skaičiaus ribojimo “paskutinę minutę” gali tiesiog nelikti vietų.

    -          Primename, kad visų iki karantino ir karantino metu įsigytų dovanų čekių privačiai ekskursijai ir kvietimų į ekskursijas pavieniams asmenims galiojimas buvo pratęstas. Dėl konkretaus dovanų kupono galiojimo laiko sužinosite susisiekę su Vivid Vilnius komanda.

  •  Ir pabaigai – maloni staigmena Jūsų keturkojui draugui!

  • -          Į daugelį ekskursijų, organizuojamų po atviru dangumi, galite atsivesti ir savo keturkojį draugą.

    -          Šunys ekskursijoje dalyvauja nemokamai ir nėra įskaičiuojami į bendrą dalyvių skaičių (10 dalyvių limitas skirtas žmonėms).

    -          Prie ekskursijos aprašo ieškokite ikonėlės „Draugiška šunims“, prisisekite savo keturkojį draugą prie pavadėlio ir pirmyn tyrinėti Vilniaus senamiesčio!

     

    Jei turite klausimų, susisiekite su mumis telefonu +37067724824 arba el. paštu info@vividvilnius.lt. Iki susitikimo ekskursijose!