• Vėl gyvensime karatino ritmu

  • Lapkričio 7-29 d. visoje Lietuvoje įvedus karantiną, mums visiems teks prisiminti pavasarį išmoktas pamokas ir ypatingą dėmesį skirti savo ir kitų saugumui. O kaip keičiasi Vivid Vilnius veikla?

    LR Vyriausybės sprendimu, nuo šeštadienio, lapkričio 7-osios, trims savaitėms visoje Lietuvoje įvedamas karantinas. Patirties gyventi karantino sąlygomis jau turime – stengsimės likti namuose, kiek tai įmanoma, saugosime save ir šalia esančius. Karantino metu nevyks jokie viešieji renginiai, taip pat – ir ekskursijos.

    O kaip keičiasi mūsų – Vivid Vilnius – veikla?

    • Visos ekskursijos, tiek pavieniams lankytojams, tiek grupėms, yra stabdomos iki tol, kol bus leista organizuoti viešuosius renginius (kol kas karantinas iki lapkričio 21 d. imtinai).
    • Jei turite įsigiję privačią ekskursiją ar bilietą į ekskursiją pavieniams asmenims, kuri sutampa su karantino laikotarpiu, patikiname, kad galėsite perkelti ekskursiją ar bilietą į Jums patogų laiką arba atgausite sumokėtus pinigus.
    • Jei norite įsigyti ekskursiją gruodžio mėnesiui, bet abejojate, ar tuomet jau bus leista organizuoti viešuosius renginius – patikiname, kad jei ekskursijos suorganizuoti nebus įmanoma, Jūs galėsite pasirinkti kitą ekskursijos laiką arba atgauti sumokėtus pinigus. Mes, Vivid Vilnius, darysime viską, kad mūsų klientai nepatirtų jokių finansinių nuostolių.
    • Jeigu dovanų gavote Vivid Vilnius dovanų čekį ar kvietimą į Vivid Vilnius ekskursiją, dovanos neprarasite, jo galiojimą pratęsime dvigubai – iki 1 metų nuo dovanos įsigyjimo datos (ant kvietimo nurodytas 6 mėnesių galiojimas).

    Bilietų į savaitgalio ekskursijas Vivid Vilnius parduotuvėje kol kas įsigyti nebus galima. Lauksime karantino pabaigos. Šiandien atsakingai galime Jums pažadėti – ekskursijos, numatytos lapkričio pabaigai ir gruodžio mėnesį vyks, jeigu nebus pratęstas karantinas.

    Taip pat kviečiame prenumeruoti Vivid Vilnius naujienlaiškį ir apsilankyti Vivid Vilnius facebook paskyroje – visą karantino laikotarpį čia Jūsų lauks daug smagių ir saugių pramogų, žaidimų ir staigmenų!

    Tikime, kad visų mūsų pastangos padės greičiau grįžti į normalų gyvenimo ritmą, o mes nekantriai lauksime Jūsų Vivid Vilnius ekskursijose!

     

    Vivid Vilnius kolektyvas dėkoja Jums už supratingumą ir solidarumą. Jei kyla klausimų  susisiekite su mumis telefonu +37067724824 arba el. paštu info@vividvilnius.lt