• Vivid Vilnius vėl kviečia į ekskursijas!

    19 gegužės, 2020
  • Gera žinia pasiilgusiems įdomių ir nuotaikingų pasivaikščiojimų po Vilnių – nuo gegužės 23 d., šeštadienio, Vivid Vilnius vėl kviečia Jus į ekskursijas! Po ilgiausio iki šiol mūsų išgyvento karantino Vilniaus senamiestį atraskite iš naujo su Vivid Vilnius!

    Siekdami užtikrinti lankytojų saugumą, startuojame su ekskursijomis lauke, kur turėsime galimybę užtikrinti saugų atstumą tarp ekskursijos dalyvių.

  • Savaitgalį – ekskursijos pavieniams asmenims

  • Užsakykite ekskursiją tik savo grupei!

  • Nuo gegužės 23 d. galite užsakyti ir privačią ekskursiją tik savo grupei! Maksimalus ekskursijos dalyvių skaičius – 20 asmenų, taip pat Jūsų patogumui siūlome galimybę pasirinkti ekskursiją grupei iki 10 asmenų už ypatingą kainą!

    Vivid Vilnius parduotuvėje galėsite išsirinkti dominantį maršrutą, pasirinkti Jums patogų laiką ir optimalaus dydžio grupę. Ekskursijos bilietus galite įsigyti internetu, tai bus ne tik greičiau ir patogiau, bet ir leis išvengti papildomo kontakto ekskursijos vietoje.

  • Specialiosios saugumo priemonės ekskursijų dalyviams

  • Šis laikotarpis – ypatingas, ir nors koronaviruso banga atslūgo, privalome būti ypač atsargūs, saugoti save ir aplinkinius. Todėl visų ekskursijų dalyvių prašome:

    -          Dėvėti apsaugines veido kaukes visos ekskursijos metu. Jos nedėvint ar dėvint neteisingai, ekskursijos gidas turi teisę neleisti Jums dalyvauti ekskursijoje.

    -          Laikytis saugaus atstumo nuo kitų ekskursijos dalyvių ir ekskursijos gido. Rekomenduojamas saugus atstumas – 2 m.

    -          Bilietus į ekskursiją įsigyti internetu. Taip ne tik išvengsite papildomo kontakto, bet ir sutaupysite – perkant bilietus internetu, nereikia mokėti 1 EUR/asm aptarnavimo mokesčio!

    -          Nedalyvauti ekskursijoje, jei Jums pasireiškė karščiavimas ar kvėpavimo takų ligos. Susisiekite su Vivid Vilnius komanda el. paštu info@vividvilnius.lt arba telefonu +370 677 24824 ne vėliau kaip likus 24 val. iki ekskursijos pradžios ir mes perkelsime Jūsų bilietus į kitą ekskursiją.


    Jei kyla klausimų - susisiekite su mumis telefonu +37067724824 arba el. paštu info@vividvilnius.lt. Iki susitikimo ekskursijose!