• Ką veikti Vilniuje per šias šventes?

  • Ką veikti Vilniuje šventiniu laikotarpiu? Eiti į ekskursiją - čia ne tik pasivaikščiosite po gražiausius miesto kampelius, bet ir sužinosite daug įdomybių. Gražiausioms metų šventėms Vivid Vilnius Jus kviečia net į dvi specialias šventines ekskursijas!

     

    Gruodžio 26-ąją, antrąją Šv. Kalėdų dieną, pakviesime Jus susipažinti su netikėčiausiais Šv. Kalėdų šventės niuansais ekskursijoje "Šv. Kalėdų paslaptys", o gruodžio 31-ąją, paskutiniąją šių metų dieną, leisimės į stebuklų paieškas  paslaptingiausioje miesto vietoje - senojo Vilniaus požemiuose - ekskursijoje "Naujametiniai stebuklai Vilniaus požemiuose". O dabar - trumpa kiekvienos šventinės ekskursijos dosjė.

  • Ekskursija "Šv. kalėdų paslaptys"

  • Kada? Ekskursija vyks gruodžio 26 d. 12 val. 

    Kur? Ekskursijos pradžia - nuo Gedimino paminklo. Ekskursija vyks po atviru dangumi, nepamirškite šiltai apsirengti!

    Apie ką? Ekskursijos metu pasidomėsime mažiau žinoma populiariausių kalėdinių atributų ir tradicijų istorija: kas papuošė pirmąją Kalėdų eglutę, kokia buvo Advento vainiko idėja, kas "išrado" prakartėlę, kaip eglutes puošdavo mūsų protėviai, kas buvo Kalėdų Senelio "pirmtakas" ir daug kitų įdomybių. 

    Patiks, jei: mėgstate pamiklinti ne tik kojas, bet ir smegenis, esate smalsūs, norite į Šv. Kalėdų šventę pažvelgti kitu kampu.

    Kur įsigyti bilietą? Bilietus į ekskursiją galite įsigyti greitai ir patogiai čia.

    P.S. visų ekskursijos dalyvių lauks maloni staigmena!

    Pirkti bilietus

  • Ekskursija "Naujametiniai stebuklai Vilniaus požemiuose"

  • Kada? Ekskursija vyks gruodžio 31 d. 14 val.  

    Kur? Ekskursijos pradžia - nuo Katedros varpinės. Didžioji ekskursijos dalis vyks uždarose patalpose (požemiuose) su trumpu praėjimu lauke. 


    Apie ką? Apie šimtmečių paslaptis, istorijos mįsles, praeities kuriozus, kvapą stingdančius atadimus, stebuklus, kurie įvyko ir kurie dar tik įvyks. 


    Patiks, jei: patinka paslaptingos, sunkiai prieinamos vietos, norite sužinoti daugiau apie senąją istoriją, mėgstate iššūkius, patinka istoriniai detektyvai. 

     
    Kur įsigyti bilietą? Bilietus į ekskursiją galite įsigyti greitai ir patogiai čia.


    P.S. visų ekskursijos dalyvių lauks maloni staigmena!

    Pirkti bilietus

  • O jei ieškote tobulos kalėdinės dovanos...