• Koronaviruso prevencija: Vivid Vilnius stabdo visas ekskursijas iki karantino pabaigos

    13 kovo, 2020
  • Solidariai prisidėdami prie visuotinių pastangų stabdyti koronaviruso plitimą Lietuvoje ir siekdami maksimaliai užtikrinti ekskursijų lankytojų bei jų aplinkos saugumą, priėmėme sprendimą stabdyti visas Vivid Vilnius ekskursijas nuo š. m. kovo 13 d. iki šalyje įvesto karantino pabaigos. Tikime, kad bendromis pastangomis pavyks duoti atkirtį pavojingajam virusui ir netrukus vėl galėsime susitikti nuotaikingose ekskursijose po Vilnių. 

    Ar ekskursijos lauke taip pat yra stabdomos?

    Patikimiausias būdas užtikrinti žmonių saugumą šiuo laikotarpiu yra vengti žmonių susibūrimų, todėl visos ekskursijos, tiek lauke, tiek viduje, yra stabdomos.

    Ką daryti, jei šiuo laikotarpiui esu įsigijęs bilietą į Vivid Vilnius ekskursiją?

    Jei esate įsigiję bilietą į Vivid Vilnius ekskursiją karantino laikotarpiu, mes nemokamai perkelsime Jūsų bilietą į kitą Jums patogų laiką arba grąžinsime Jums sumokėtus pinigus. Vivid Vilnius komanda būtinai su Jumis susisieks asmeniškai ir suderins Jums tinkamiausią alternatyvą.

    O ką daryti, jei turiu nepanaudotą kvietimą į Vivid Vilnius ekskursiją ar dovanų čekį privačiai ekskursijai?

    Gera žinia kvietimų ir dovanų čekių turėtojams – Jūsų kvietimo ar dovanų čekio galiojimo laikas pratęsiamas visam karantino laikotarpiui, tad savo dovaną tikrai spėsite panaudoti. Dėl pratęsto kvietimo ar dovanų čekio galiojimo laiko būsite informuoti ir asmeniškai. 

    Vivid Vilnius kolektyvas dėkoja Jums už supratingumą ir solidarumą. Jei kyla klausimų - susisiekite su mumis telefonu +37067724824 arba el. paštu info@vividvilnius.lt