• Turizmo dienos proga – nuolaidos Vivid Vilnius ekskursijoms!

  • Tarptautinės turizmo dienos proga Vivid Vilnius kviečia priimti Vilniaus iššūkį ir dovanoja nuolaidą spalio mėnesio savaitgalio ekskursijų bilietams!

    Rugsėjo 27-ąją visame pasaulyje minima Pasaulinė turizmo diena. Kiekvienais metais į turizmo bendruomenę kreipiamasi teminiu šūkiu, šių metų šūkis – “Permąstyti turizmą”. Nuolat besikeičiančiame ir su didžiuliais iššūkiais, tokiais kaip klimato kaita, COVID19 pandemija bei karas Ukrainoje, susiduriančiame pasaulyje turizmas privalo nuolat keistis, prisitaikyti, ieškoti naujų formų bei galimybių.

    Gera žinia, kad šiuo nežinios ir netikrumo kupinu laikotarpiu turime puikių alternatyvų – savo šalies, savo miesto gilesnį pažinimą, įdomias edukacijas ir ekskursijas mūsų nuostabiajame ir istorinių lobių kupiname Vilniuje.

    Turizmo dienos proga turime dovanų Jums – dovanojame 10 procentų nuolaidą ekskursijų bilietams, įsigytiems rugsėjo 27 dieną. Ekskursijas rinkitės ČIA – spalio mėnesio reguliarių ekskursijų kalendoriuje ir įsigykite bilietą su nuolaida.

    Nuolaida galioja bilietams į pavienių ekskursijas su kodu: "Turizmas2022". Kaip juo pasinaudoti? 

    Kodą suveskite bilieto pirkimo metu:

    • ekskursijos aprašymo lange spaudžiate "Pirkti bilietus",
    • pasirenkate dieną, valanda, dalyvių skaičių,
    • paspaudus "užsakyti"atsidaro naujas langas, kurio kairėje yra ikonėlė "nuolaida" - čia reikia įvesti kodą "Turizmas2022" ir paspausti "pritaikyti",
    • toliau tęsiate bilietų pirkimą, kaip įprasta.

     

    Spalio mėnesį Vivid Vilnius kvies atskleisti šimtmečius saugotas požemių paslaptis, ieškoti magiškų vietų ar itališkų ženklų, aplankyti žavingus senamiesčio kiemelius arba pasinerti į Valdovų prabangą.

    Su Pasauline turizmo diena! Tegul kelionės, ekskursijos ir kitos turizmo paslaugos maloniai nuspalvina gyvenimo rutiną!