• Specialiosios saugumo priemonės ekskursijų dalyviams

    19 gegužės, 2020
  • Šis laikotarpis – ypatingas, ir nors koronaviruso banga atslūgo, privalome būti ypač atsargūs, saugoti save ir aplinkinius. Todėl visų ekskursijų dalyvių prašome laikytis specialių saugumo ir prevencijos priemonių. 

    -          Dėvėti apsaugines veido kaukes visos ekskursijos metu. Jos nedėvint ar dėvint neteisingai, ekskursijos gidas turi teisę neleisti Jums dalyvauti ekskursijoje.

    -          Laikytis saugaus atstumo nuo kitų ekskursijos dalyvių ir ekskursijos gido. Rekomenduojamas saugus atstumas – 2 m.

    -          Bilietus į ekskursiją įsigyti internetu. Taip ne tik išvengsite papildomo kontakto, bet ir sutaupysite – perkant bilietus internetu, nereikia mokėti 1 EUR/asm aptarnavimo mokesčio!

    -          Nedalyvauti ekskursijoje, jei Jums pasireiškė karščiavimas ar kvėpavimo takų ligos. Susisiekite su Vivid Vilnius komanda el. paštu info@vividvilnius.lt arba telefonu +370 677 24824 ne vėliau kaip likus 24 val. iki ekskursijos pradžios ir mes perkelsime Jūsų bilietus į kitą ekskursiją.


    Jei kyla klausimų - susisiekite su mumis telefonu +37067724824 arba el. paštu info@vividvilnius.lt. Iki susitikimo ekskursijose!