• Vivid Vilnius ekskursijose uždarose erdvėse privaloma dėvėti respiratorius

  • Vivid Vilnius ekskursijų, vykstančių uždarose erdvėse, dalyviams privaloma dėvėti respiratorius visos ekskursijos metu. Šis reikalavimas įsigaliojo nuo sausio 17 d., pirmadienio.

    Atsižvelgiant į spartų Covid Omikron atmainos plitimą, nuo sausio 17 d. renginiuose, vykstančiuose uždarose patalpose, privaloma dėvėti ne žemesnio nei FFP2 lygio respiratorių.

  • Kokioms Vivid Vilnius ekskursijoms taikomas šis reikalavimas?

    • „Stebuklai Vilniaus požemiuose”: leiskitės į intriguojančią kelionę laiku senojo Vilniaus požemiais! Nustebsite, kiek daug netikėtų atradimų, paslapčių ir stebuklų slepia požeminis pasaulis...
    • „Rotušės rūsiai ir kalėjimai”: šiandien sunku patikėti, kad šiurpusis bausmių, persekiojimo ir kalinimo vietų tinklas senajame Vilniuje buvo pačioje miesto širdyje – aplink Vilniaus Rotušę. 
    • „Bernardinų bažnyčios paslaptys”: netikėtų atradimų kupina kelionė po uždarus, įprastai nematomus bernardinų ansamblio užkaborius bei ir gražiausia Vilniaus šventove tituluojamą Šv. Onos bažnyčią.

    Reikalavimas dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorių visos ekskursijos metu galioja visose Vivid Vilnius organizuojamose ekskursijose, kurios vyksta uždarose patalpose ar muziejuose. Tai taikoma tiek ekskursijoms pavieniams asmenims, tiek ir ekskursijoms grupėms ar privačioms ekskursijoms. Respiratorius turi gerai priglusti prie veido bei pilnai dengti nosį ir burną.

    Vivid Vilnius ekskursijose, kurios vyksta po atviru dangumi, respiratoriai ar kaukės nėra privalomi.

  • Kiti saugumo reikalavimai

  • Taip pat primename, kad ekskursijose „Stebuklai Vilniaus požemiuose” dalyvių bus prašoma parodyti galimybių pasą arba jį atitinkantį dokumentą. Lauke vykstančiose ekskursijose galimybių pasas nereikalaujamas.

    O bilietus į visas Vivid Vilnius ekskursijas galite įsigyti internetu - greitai, saugiai ir patogiai! Primename, kad gauto ekskursijos bilieto spausdinti nėra būtina - užtenka jį parodyti ekskursijos gidui išmaniajame renginyje.  

    Nuoširdžiai dėkojame Jums, mieli ekskursijų dalyviai, už supratingumą! Tikime, kad bendromis visų mūsų pastangomis galėsime saugiai susitikti ekskursijose. 

    Vivid Vilnius komanda